top of page

ABOUT US

 

 
Fijn dat je mijn winkeltje bezoekt! 
 

Ik ben Hepziba, de persoon achter de toonbank en de naaimachine.

Ik ben gediplomeerd mode-ontwerpster in de richting maatkleding en ik leer voor corsetiëre; want je bent nooit uitgeleerd.

Ik maak korsetten op maat en maatkleding op bestelling. Als je zelf een ontwerp in gedachten hebt, kan ik dit in overleg voor je maken. Mocht je zelf vaardig zijn met de naaimachine, dan verkoop ik ook patronen op maat naar eigen ontwerp. 

 

Mijn collecties

 

Mijn collecties zijn in de stijl Neo-Barok. De historische, gothic en fantasy elementen gaan naadloos samen en vormen een magische creatie. Met deze stijl zoek ik de grens tussen de realiteit en de verbeelding. 

Voor fotoshoots en evenementen zijn verschillende collecties ontwikkeld die geshowd zijn door modellen. Deze showmodellen zijn tegen gereduceerde prijs te koop via de Sample Sale

 
Lessen en inhuren

 

Naast de korset-cursussen verzorg ik ook wekelijkse lessen in naaien en patroontekenen. Op verzoek kan dit ook op andere locaties, mits er genoeg deelnemers zijn. 

Voor projectweken e.d. verzorg ik met enige regelmaat korsetcursussen voor MBO modescholen. Daarnaast geef ik op verzoek ook activiteitenbegeleiding op kinderdagopvangen of buurtcentra met simpele naaiprojecten die met de hand te maken zijn, zodat de kinderen iets leuks mee naar huis kunnen nemen die dag. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen via info@sewinghistory.nl

bottom of page