top of page

Naaicursus Beginners

 

Als je dan toch wilt gaan naaien, kun je maar beter een goede basis hebben. En wat is nu leuker dan meteen wat leuke werkstukken produceren bij je eerste worstellingen met de naaimachine! 

 

Via verschillende projecten leer je het naaien te oefenen met verschillende technieken en constructies. In de eerste les leer je je machine beter kennen door het maken van een stekenlap.

Daarna kun je kiezen uit een speldenkussen, naaitasje of tal van andere leuke projecten. Alle werkbeschrijvingen en patronen zijn downloadbaar en zo werk je jezelf door leuke projecten van je eigen keuze om bekend te worden met tal van technieken. 

 

De cursus bestaat uit 12 lessen die wekelijk op de woensdagavond te volgen zijn van 19.30 tot 20.30 uur. Als je tempo wat trager is of je wilt graag meer oefenen met de verschillende projecten, dan kun je er altijd een tweede cursus van 12 lessen achteraan plakken.

Ook als je een lockmachine hebt, kun je gebruiken bij de tweede les van de cursus. Je wordt dan begeleid in het gebruik en de verschillende mogelijkheden van deze machine. 

bottom of page